De 17-1 heeft overtuigend de periodetitel gepakt na een 8-0 overwinning op Topsport Amsterdam/Eindhoven. Na bal op de lat en paal was het Enanuel die de ban brak en de 1-0 achter de keepster werkte. Hierna vielen nog voor rust 3 doelpunten door Enanuel, 2-0 en 3-0 en Ben wssrdoor we met 4-0 de rust ingingen.
Na de thee van Anita was het Sverre die met een mooi afstandschot de 5-0 op het scorebord bracht. Vanaf dat momenten werd er een aantal malen gewisseld en scoorde Lars de 6-0. Sverre en Ben scoorden ook nog beiden 1x zodat er een 8-0 eindstand op het wedstrijdformulier kwam.

De periodetitel was een feit!
Komende zaterdag staat het uitduel tegen dezelfde tegenstander op het programma. In Eindhoven wordt er om 14.30 uur afgetrapt.
We feliciteren de staff en spelers met het behalen van de nacompetitie!