In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te¬ voorzien van voedselpakketten. Om deze mensen van voldoende eten te kunnen voorzien, werkt de Voedselbank samen met bedrijven,¬ instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en¬ het milieu minder wordt belast.

 
Ook vv Scharn wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid hierbij tonen en op initiatief van SNS gaan wij de jaarlijkse¬ actie van regionale zender L1 ondersteunen.
De komende 2 weken kunnen hiervoor producten ook bij ons worden ingeleverd!!

 
(Let op: het betreft lang houdbare artikelen en inleveren is mogelijk tót 18-12-2017).
Daarnaast doet vv Scharn nog 2 acties:

 

  • Tijdens de competitiewedstrijd op 10 december a.s. tegen Sportclub ‚Äė25 zal er gecollecteerd worden waarbij de gehele opbrengst¬ bestemd zal zijn voor de Voedselbank!
  • Op zaterdag 16 december gaan wij samen met RKSV Heer bij PLUS Schriever in winkelcentrum ‚Äúde Leim‚ÄĚ het winkelend publiek¬ aansporen een artikel te kopen en voor deze actie in te leveren!
    Enkele jeugdteams zullen dan ook in het winkelcentrum tussen 10:00 tot 14:00 uur aanwezig zijn bij PLUS Schriever en het inzamelpunt, de¬ SNS-winkel.

Steun deze actie en laten we er SAMEN een succes van maken!