Beste verenigingen,

Wat zitten we in een raar jaar, waarbij Covid wederom een grote rol speelt in het spelen van ons geliefde spelletje. Ondanks alle onduidelijkheden hebben wij toch gemeend om vanuit een positieve gedachtegang, ons toernooi aan te kondigen! Helaas is het verleden jaar niet gelukt het toernooi door te laten gaan, dit jaar gaan we er weer vol voor, en wel voor de 25e keer!! Een lustrum voor de vereniging!

Mocht nu later blijken dat het om welke reden niet haalbaar is het toernooi binnen de gestelde maatregelen te organiseren, zullen wij jullie hierover informeren. Tot die tijd gaan we uit van het beste, daarom ook dat wij de inschrijving per ommegaande in zullen laten gaan.

Dus..

Rkvv de Leeuw Brunssum nodigt jullie van harte uit voor alweer het 25e internationale Jeugdtoernooi op zaterdag 11 juni en zondag 12 juni 2022. Het toernooi is bedoeld voor Jo-7 t/m Jo-13 ploegen, standaardteams, maar zeker ook de niet standaardteams zijn van harte welkom!

Zoals u van ons gewend bent, zal het toernooi zich ook dit jaar weer kenmerken door korte wachttijden tussen de wedstrijden, poules zoveel als mogelijk ingedeeld op speelsterkte, dus veel winnaars, leuke randactiviteiten, voldoende eet en drink mogelijkheden én uiteraard een sportieve en plezierige insteek!

Onze ervaring is dat veel categorieën reeds voor de uiterste inschrijfdatum vol zijn, dus wees er op tijd bij, want vol is vol!

Klik op onderstaande link om via onze facebookpagina op de hoogte te blijven van de laatste info én inschrijvingen op ons jeugdtoernooi, klik hier:  Facebook

Hopelijk tot 11 en 12 juni!

Met vriendelijke groet,
Guido Smaniotto,
jeugdtoernooien vv de leeuw
06-48777456
deleeuwtoernooi@gmail.com