Tijdens het Paasweekend op 15 en 16 april, zal het complex van voetbalvereniging Scharn omgetoverd worden in een waar meidenvoetbalparadijs! Maar liefst 56 teams uit 9 verschillende landen, t.w. België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Zweden en Zwitserland, komen naar Maastricht om tijdens  de 9e editie van Girls Cup Maastricht te komen strijden voor de grootste beker.

Het meisjes/dames voetbaltoernooi wordt al jaren door vv Scharn in samenwerking met Euro-Sportring en is een enorm succes!

 

Wegens het steeds groter wordende aantal deelneemsters wordt er dit jaar voor de 1e keer samengewerkt met VV Keer. Ook daar wordt het met Pasen dus één groot meidenfeest!

Het Girls Cup Comité is VV Keer zeer dankbaar voor de hulp bij het uitbreiden van ons toernooi.

 

Het toernooi wordt officieel geopend op het complex van vv Scharn door wethouder Jim Janssen tijdens de feestelijke openingsceremonie op Paaszaterdag 15 april om 13.00 uur.

Na de vlaggenparades en het voorlezen van de eed door de teams zal er een spectaculair optreden volgen van een van de freestylers van “freestyler Josh”!

 

De aftrap van de Girls Cup staat traditiegetrouw in het teken van sportiviteit en respect. Om het statement: “wij staan samen tégen racisme, geweld en terrorisme” uit te kunnen dragen zal er een speciale respectceremonie worden uitgevoerd.

 

Op Paaszaterdag 15 april en 1e Paasdag 16 april vinden de wedstrijden plaats vanaf 9.00 uur op zowel de velden van vv Scharn als die van VV Keer.

 

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 15 april om 17.00 uur door Nick Kuipers van MVV.

 

Het Girls Cup Comité zal worden bijgestaan door zo’n 100 vrijwilligers van binnen- en buiten de voetbalvereniging Scharn en VV Keer. Samen gaan we er een geslaagd evenement van maken, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens ons prachtige toernooi!

Zie ook onze website www.girlscupmaastricht.nl