Nu het nieuwe voetbalseizoen aanbreekt, willen we onze gasten natuurlijk van harte welkom heten in onze kantine.

Dit kan natuurlijk niet zonder onze ploeg vrijwilligers die zich de voorbije jaren hebben ingezet om eenieder te voorzien van een drankje. Deze ploeg is helaas door uiteenlopende redenen kleiner geworden en zelfs zo klein dat we de planning niet meer rond krijgen en in het ergste geval de deur op slot moeten houden.

Wij zijn daarom naarstig op zoek naar barvrijwilligers die doordeweeks of in het weekend de handen uit de mouwen willen steken in onze kantine.

Op weekdagen

Op weekdagen (maandag tot en met donderdag) werken we toe naar een roulatieschema van 10 tot 12 personen, waardoor het mogelijk is eens per 4 weken een dienst in te hoeven vullen.

Werkzaamheden van de gastheer/gastvrouw bestaan uit de verkoop van dranken en snoep en het op orde houden van de kantine.

Openingsuren van de kantine zijn op weekdagen van 18.00 uur – 22.00 uur. Op dinsdagen zou dit iets later kunnen zijn. Het betreft hier een vrijwillige (onbetaalde) functie.

In het weekend

In het weekend (vrijdag tot en met zondag) werken we in diensten van 5 tot 6 uren.

Werkzaamheden betreffen de verkoop van dranken en snoep, keukenverkoop, maken van koffie, afwas en op orde houden van de kantine.

Tegenover gewerkte uren kan een vrijwilligersvergoeding staan.

Corona

Tijdens de periode dat het coronavirus nog op de loer ligt gelden er aangepaste gedragsregels in de kantine. De kantine is voorzien van looprichtingen en de bar is voorzien van schermen om de veiligheid van bezoekers en barvrijwilligers te garanderen. Voetbalvereniging Scharn draagt zorg voor beschermende materialen voor de vrijwilligers. Bezoekers zijn verplicht de handen bij de ingang van de kantine te desinfecteren.

Wij hopen van harte middels onze vrijwilligersploeg aangevuld te krijgen, zodat we niemand in de kou of voor een gesloten deur hoeven te laten staan.

Heb je interesse om de vereniging uit te helpen en te zorgen dat de gastvrijheid binnen vv Scharn hoog in het vaandel kan blijven staan, stuur dan een korte mail aan kantine@scharn.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Hartelijk dank!

Met sportieve groet,
De Commissie Kantinezaken
vv Scharn