Zaterdag 2 april staan er voor de jeugdafdeling enkele belangrijke wedstrijden op het programma in de strijd om kampioenschap of degradatie. Zo spelen de mannen van trainer Igor, Bart en Roy (D1) de uitwedstrijd in Asten tegen NWC, 2e in de stand. D1 gaat bij winst NWC in de ranglijst voorbij en klimt dan naar de 2e plaats achter koploper Helden D1.
Ook voor de E1 (koploper) staat een heuse topper op het programma, men ontvangt de nummer 2 in de ranglijst Groene Ster E1 welke 2 punten en een wedstrijd minder heeft gespeeld, bij winst doen de mannen van Hans en Jordy dus goede zaken.
Koploper F1 gaat op bezoek bij EHC in Hoensbroek dat bij winst op gelijke hoogte komt met onze F1.
Om 13.00 uur speelt B4 tegen het nog ongeslagen Hulsberg. Bij winst van de B4 komt men gelijk met Hulsberg en heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Onderin wordt het een belangrijke dag voor de B1 waar alleen winst telt in de wedstrijd tegen het een plaats hoger geplaatste Venlosche Boys. Datzelfde geldt voor de B2 welke het opneemt tegen het bijna gedegradeerde De Ster en bij winst goede zaken doet voor handhaving.
Scharn C1 speelt tegen de nummer 2 NWC en heeft nog enkele punten nodig voor handhaving in  de derde divisie. C2 speelt de uitwedstrijd bij de Leeuw C1 maar kan helaas degradatie niet meer ontlopen aangezien hier 4 teams degraderen.

Namens de jeugdcommissie wensen wij alle teams veel succes!