Beste Scharnfamilie,

Aanstaande vrijdag 13 april organiseren wij een benefietwedstrijd voor ons Scharnlid Noah Mbuyamba.
Afgelopen zomer heeft Noah tijdens een vakantie in Indonesië een scooterongeluk gehad waarbij hij een slagaderlijke bloeding in zijn been heeft opgelopen. Door nalatige zorg in de verschillende ziekenhuizen en 5 dagen aan zijn lot te zijn overgelaten in Indonesië konden de artsen in Singapore alleen nog Noah’s leven redden door zijn been te amputeren. Daardoor kan Noah zijn passie, voetballen, nooit meer uitvoeren maar is zijn droom geboren. Noah wil de nieuwe blade runner worden en meedoen aan de paralympische spelen op het onderdeel sprint.
Voor deze blade en andere trainingsfaciliteiten is voor Noah een crowdfunding actie gestart.
Zie in de bijlage een artikel over Noah uit dagblad “de Limburger”.
Wij als Scharn willen Noah, die zonder dit ongeluk dit jaar in de selectie van het eerste had gespeeld, hierin steunen. Hoe gaan wij dat doen…

Wij organiseren aanstaande vrijdag 13 april om 19:00 uur een oefenwedstrijd tussen spelers van de selectie en een team samengesteld door Noah met vrienden en familie.
Wij vragen voor deze wedstrijd 10 Euro entreegeld. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de crowdfundingactie voor Noah. Ook organiseren wij tijdens de wedstrijd een blinde toto actie waarbij u voor 1 Euro kunt inzetten op een nummer waaronder een uitslag staat. Komt de uitslag van de wedstrijd overeen met het nummer dat u gekozen heeft wint u 25% van de inleg. De overige 75% gaat naar de crowdfundingactie. Tijdens de rust zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden waarbij wij ook nog geld proberen in te zamelen.
Na de wedstrijd is er een DJ in de kantine. Ook de kantineopbrengst zullen we ten goede laten komen aan deze actie.
Wij hopen dan ook dat u in groten getale zult komen en dat wij ons lid een geweldige avond kunnen bezorgen en een grote hoeveelheid geld kunnen ophalen.

Tot vrijdag!!
de vrienden van Noah en bestuur vv Scharn