Zoals onlangs aangekondigd via de website en Facebook is een (nieuw) team van mensen de afgelopen weken aan de slag geweest met het samenstellen van de concept teamindelingen voor het seizoen 2020-2021.

Hierbij treffen jullie het resultaat van deze concept teamindelingen. Komend seizoen worden er 42 teams (14 junioren-, 26 pupillen-, en 2 meidenteams) ingeschreven.
Vorig seizoen waren dat 46 teams.

Samenstelling teams

De indelingen zijn samengesteld in overleg met de huidige trainers in afstemming met de leeftijdscoördinatoren. Mogelijk kan dit hier en daar nog tot vragen leiden.
We willen nogmaals benadrukken dat dit CONCEPT indelingen zijn die pas in het begin van het nieuwe seizoen definitief worden.
Op die manier krijgen de nieuwe trainers ook de kans om de spelers nog eens te zien voetballen aangezien dit de afgelopen periode niet/nauwelijks mogelijk was.
De nieuwe trainers zullen binnenkort contact opnemen met de nieuwe spelers/ouders.

Leiders/trainers

Zoals jullie kunnen zien zijn de leiders/trainers voor komend zijn seizoen zijn nog niet helemaal rond. Hier zijn nog wat uitdagingen. In het overzicht is te zien waar nog trainers gezocht worden. Als er iemand is die hier invulling aan kan/wil geven dan ontvangen we graag een seintje! Een aantal personen worden komende periode nog benaderd, maar schroom niet om je te melden. Deze oproep is mede ook gericht aan senioren spelers die in hun tijd bij de jeugd ook altijd zijn voorzien van trainers en leiders, wat zou het mooi zijn om de huidige jeugd dit terug te geven!

Vragen?

We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze indelingen, de inzet van alle trainers/leiders, de positieve instelling van spelers en de positieve aanmoediging van ouders en andere supporters er een mooi seizoen van kunnen maken. Hopelijk kan dat dan ook weer in de normale omstandigheden.

Indien er nog vragen zijn n.a.v. dit bericht en de indelingen kunt u uw vraag sturen aan jeugd@scharn.nl

Laatste trainingen

De trainingen van de teams van het huidige seizoen 2019-2020 gaan nog door tot vrijdag 12 juni. Zoals gebruikelijk kunnen de prestatieve teams van volgend seizoen – indien ze dat willen – nog 1 week door trainen tot en met  21 juni.
In overleg met Maastricht Sport wordt bekeken om de trainingsperiode met een week te verlengen. Nader bericht hierover volgt.
Afstemming trainingsdagen in onderling overleg te bepalen.
Aanmelden kan via jeugd@scharn.nl.

Klik hieronder op de leeftijdscategorie voor de CONCEPT indeling.

MO13  –  MO19  –  JO7  –  JO8  –  JO9  –  JO10  –  JO11  –  JO12  –  JO13  –  JO14  –  JO15  –  JO17  –  JO19

Met sportieve groet,

Namens het (jeugd)bestuur van vv Scharn