[:nl]

F1 is vanavond kampioen geworden door een ruime overwinning(13-1) op hun leeftijdsgenootjes van Bsv Limburgia F1. De mannen van Lucien en Edwin werden dus na het najaars kampioenschap ook kampioen in de voorjaarsreeks, een mooie prestatie dus en reden voor een leuk feestje achteraf samen met het talrijk aanwezige publiek waar uit volle borst “We are the champions” werd gezongen.. F1 werd met 4 punten voorsprong kampioen aangezien hun laatst overgebleven concurrent, Sporting Heerlen F1, gisterenavond verrassend verloor van EHC F1.

Komende zaterdag kan de F1 de “treble”winnen door op het veld van Jekerdal de finale van de beker te winnen tegen Meerssen F1, de aftrap van deze wedstrijd is om 10.00 uur.

Later op de avond speelden de meiden van Kaatje en Frans, de MC1, de inhaalwedstrijd tegen UOW MC1. Bij winst deden de dames goede zaken in het kampioenschap, maar leden duur puntverlies door 2-2 te spelen. Daardoor zullen ze volgende week moeten winnen bij Groene Ster MC1 om gelijk in verliespunten op plaats 1 te komen, tenzij Groene Ster komende zaterdag thuis tegen RKHSV verliest.[:]