Voetbalvereniging Scharn heeft gekozen voor de aanschaf en implementatie van VoetbalAssist. Deze software biedt een breed scala van mogelijkheden voor automatisering van vitale processen binnen onze vereniging.

Bij volledige ingebruikname heeft de vereniging straks één systeem voor ledenadministratie, wedstrijdsecretariaat, wedstrijd– en trainingsplanning, afgelastingen, uitslagen, wedstrijdwijzigingen, een vrijwilligersmodule, directe koppeling naar de schermen in de kantine (club-tv), een sponsormodule en nog veel meer.

Verder beschikt het systeem over een spelervolgsysteem. Iets dit al jaren bovenaan het wensenlijstje staat van de vereniging.

Een andere zeer positieve noot is dat alles gekoppeld wordt aan onze website. Dit houdt dus in dat onze bestaande website richting einde van het jaar wordt vervangen door de nieuwe website gekoppeld aan VoetbalAssist.

Inmiddels is een werkgroep van start gegaan en worden een aantal modules al parallel aan elkaar ingevuld en getest. Mocht je affiniteit hebben met automatisering / software en heb je interesse om je steentje bij te dragen, laat het ons dan weten! Neem contact op met Roger Schleipen via scheidsrechters@scharn.nl .

Wij zullen frequent updates geven over de voortgang van dit project.

Met sportieve groet,

Projectteam voetbalassist