De JO9-1 verraste vandaag met een 2-0 thuisoverwinning op Kerkrade West die bij winst het kampioenschap kon vieren maar helaas voor de mannen uit Kerkrade moeten ze dit feest een weekje uitstellen. Door een eigen doelpunt en een goal van Jahir werd het 2-0 voor de mannen van trainer Hans.
De JO13-2 won de topper tegen RKVVL/Polaris met 2-0 en komt zodoende aan de leiding samen met Eijsden dat van De Heeg won. De JO11-2 won in en tegen Keer 11-1 met 0-2 en mag zich na het verrassende verlies van IBC/Rkvcl koploper noemen net 1 punt voorsprong op de ploeg uit Itteren/Limmel.
De JO11-1 won ruim en verdiend van RKVVL/Polaris net 0-5 en blijft meedoen om het kampioenschap. De hoogste score was er te noteren bij de JO11-8 die met liefst 0-10 won bij Daalhof.
De JO9-3 won met 2-4 bij af Meerssen 9-1.
De derby tussen de 15-6 en sv Heer 15-2 eindigde na een leuke wedstrijd in 2-4 voor de bezoekers uit Heer.
In een leuke wedstrijd deelden de 17-1 en Geldrop de punten. Na een 0-1 achterstand scoorde Nathan voor rust de 1-1. Na rust speelde de 17-1 beter en creëerde zich enkele kansen en was het Emre die met een afstandschot de 2-1 achter de keeper van Geldrop schoot. Bij winst zou de 17-1 naar de 2e plek stijgen ten koste van Geldrop maar na een fout kon de aanvaller van Geldrop makkelijk de 2-2 aantekenen waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Op veld 2 wonnen de mannen en dame van Sokratis, de 19-3, met 4-0 van Bekkerveld waar zelfs Daan scoorde vanuit een penalty en zo blijft meedoen boven in het klassement.
Bij de meiden won de MO13-1 met 2-6 bij laagvlieger Groene Ster en blijft daardoor samen met Sv Langeberg aan kop van de ranglijst.