D1 heeft in Asten een belangrijke 1-2 overwinning geboekt tegen de nummer 2 op dat moment NWC. Door deze overwinning blijft de strijd om het kampioenschap open gezien het programma van de komende weken waar volgende week NWC het opneemt tegen koploper Helden en onze D1 het thuis opneemt tegen SHH en de week erna Scharn D1 op bezoek gaat in Helden. Ook de D2 en D3 wonnen thuis hun wedstrijden tegen respectievelijk Hulsberg (1-0) en Geuldal (5-1).

De mannen en meiden van Dirk en Dirk (C1) behaalden op karakter een verrassende 1-0 overwinning door een doelpunt van Timo op het op de 2e plaats staande NWC. Bij een stand van 0-0 stopte Raf een penalty. C1 doet door deze overwinning goede zaken in handhaving in de derde divisie.

Het team van Armand en Raymond (B4) verloor ondanks een doelpunt van Daan (1-0) onterecht van koploper sv Hulsberg met 1-2 en moet nu hopen op een misstap  van Hulsberg om na het najaarskampioenschap nu ook weer als eerste te eindigen in de voorjaarsreeks.

B2 won de belangrijke wedstrijd tegen De Ster overtuigend met 5-0 en kan zich opmaken voor het zespuntenduel volgende week met RKSV Heer in het kader van handhaving in de 1e Klasse. B3 won met ruime cijfers van Voerendaal (0-7). Zowel A1 (1-2) als B1 (0-3) verloren hun wedstrijden tegen Venlosche Boys wat voor B1 betekent dat zij zich waarschijnlijk moeten opmaken voor de nacompetitie voor handhaving in de derde divisie.

Bij de pupillen verloor E1 van koploper Groene Ster met 1-3, en won E2 met 5-2 tegen Rood Groen en blijft op een 2e plaats staan.
F1 won met 0-4 bij EHC, F3 speelde knap gelijk (3-3) tegen koploper Bunde F1.

Bij de meiden won de MD1 het onderlinge duel tegen de MD2 en waren er ruime overwinningen voor de MC1 (0-8) bij Bekkerveld en de MB1 (0-10) bij vv Daalhof.

Voor alle andere uitslagen zie voetbal.nl