Nieuwe kantinespelers gezocht!

Beste leden, ouders, leiders, trainers,

Het seizoen 2022-2023 komt op gang en daarmee ook weer het streven om eenieder dagelijks welkom te heten in onze kantine. Echter hebben ook wij (in navolging van de reguliere horeca) te maken met problematiek in de planning.

Om deze reden doen we een oproep voor invulling van de leukste vrijwillige functie binnen de vereniging. Als “kantinespelers” ben jij het uithangbordje voor de vereniging en kom je met veel andere leden in contact.

Wij zijn op zoek naar aanvulling in onze week- en weekendploeg, achter de bar of in de keuken. Werktijden voor de bardienst op maandag t/m donderdag zijn eens in de 4 weken van 18.00u./19.00u. tot 22.00u. en op vrijwillige basis.

In het weekend zijn de werktijden voor bar- en keukendienst flexibel en staat hier een vergoeding tegenover. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die geïnteresseerd is, stuur dan een mail aan vrijwilligers@scharn.nl.

Laten we samen zorgen dat we ons clublokaal alle dagen open kunnen houden, zodat in de winter niemand in de kou hoeft blijven te staan!

Alvast bedankt!

Met sportieve groet,

Commissie kantinezaken | vv Scharn