Ondanks de winterse omstandigheden stonden week 2 en 3 van het nieuwe jaar in het teken van de prestatieve wintertoernooien van vv Scharn.

 

Prestatief JO19-1 toernooi:

Op zaterdag 14 januari beet het JO19-1 toernooi de spits af. Het was nog even spannend of het toernooi zou doorgaan na de winterse neerslag, maar gelukkig waren de weergoden vv Scharn goedgezind! Het veld was zaterdagochtend sneeuwvrij! In 2 poules van 4 teams werd gestreden om de hoogste eer! MVV was uiteindelijk in de finale te sterk voor TSC Eurskirchen.

 

 

 

Prestatief JO17-1 toernooi:

Op zondag 15 januari was het de beurt aan de JO17 teams om hun kunsten aan het publiek en de scouts te laten zien! Nadat het veld door de toernooicommissie sneeuwvrij was gemaakt, kon er onder redelijke omstandigheden gevoetbald worden! In een spannende finale bleek MVV JO17-1 te sterk tegen aartsrivaal Roda JC JO17-1.

 

Prestatief JO15-1 toernooi:

Op zaterdag 21 januari konden de JO15-1 teams onder meer dan prima omstandigheden de wedstrijden spelen! Ook hier was MVV JO15-1 in de finale te sterk!

 

Prestatief JO13-1 toernooi:

Op zondag 22 januari waren de weersomstandigheden identiek aan die van zaterdag. Strak blauwe lucht, geen wind. Ideaal voetbalweer! Er werd gespeeld volgens het Zwitserse speelschema, iedereen tegen elkaar. In een spannende laatste wedstrijd was MVV JO13-1 uiteindelijk te sterk voor het goed voetballende Sportclub Irene uit Tegelen.