[:nl] 

Seizoen 2016-2017 staat weer op het punt te beginnen! Vanaf dit jaar zijn de benamingen van de jeugdteams veranderd. Zo heet de A1 dit jaar JO19-1 en de F7 JO9-7. De J verwijst naar jeugd, de O naar “onder”. Het eerste getal is de leeftijdscategorie en het 2 getal is het team in die leeftijdscategorie. Bij de meiden wordt het MO15-1 voor de MC1. Klik hier om het overzicht te bekijken van de teams met de oude en de nieuwe benaming. De nieuwe benamingen zullen vanaf nu overal gehanteerd worden.

Vanaf maandag 22 augustus a.s. zijn al onze grasvelden weer in gebruik. Dit betekent dat ook onze recreatieve teams weer kunnen gaan starten. Klik hier om het algemeen trainingsrooster van seizoen 2016 – 2017 te bekijken.

De start van beker is voor de prestatieve jeugd op zaterdag 27 augustus. Klik hier voor het actuele programma.

De start van de competitie voor de prestatieve jeugd is op zaterdag 3 september. Klik hier voor het actuele programma.

Ook de programmering van de recreatieve jeugd is inmiddels bekend! Het bekerprogramma start op zaterdag 10 september. Het bekerprogramma is hier te bekijken.

De competitie start op zaterdag 24 september. Ook deze programmering is inmiddels bekend. Hier kun je het competitieprogramma bekijken.

 [:]