KNVB Week van de scheidsrechter 2019

Woensdag 9 oktober 2019, 18.30 uur info avond voor en door scheidsrechters voor de JO12, JO13, JO14 en andere belangstellenden.

Tijdens  de Week van de Scheidsrechter willen wij jullie graag nader kennis laten maken met onze (ook nog zelf voetballende) jeugdscheidsrechters en op interactieve wijze met jullie praten over hun ervaringen als jeugdscheidsrechter. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Wij nemen jullie mee in de rol van een scheidsrechter, hoe je scheidsrechter kunt worden en een stukje spelregelkennis middels een quiz.

Je krijgt uitleg over hoe je scheidsrechter kan worden bij vv Scharn, waarbij wij jou de mogelijkheid bieden om in te stappen bij de cursus pupillenscheidsrechter welke gegeven wordt op ons eigen Scharn complex.

Al met al een leuke informatieve avond bedoeld voor de JO12 en JO13 spelers, maar waar ook andere belangstellenden en een ieder die Scharn een warm hart toedraagt bij aan mag sluiten.

Kun je niet aanwezig zijn dan mag je je afmelden bij je eigen trainer.
Wij hopen op een grote opkomst en wie weet ben jij over een paar weken wel de baas op het veld!!

Wat: info avond pupillenscheidsrechters Scharn
Waar: Kantine vv Scharn
Wanneer: woensdag 9 oktober 2019, 18.30 uur
Wie: voor al onze JO12, JO13 en JO14 leden, en andere belangstellenden.