Dit jaar organiseren de voetbalverenigingen Scharn en Keer alweer voor de 11e keer de Girls Cup Maastricht. Afgelopen jaren hebben wij dames/meisjesteams uit Zweden, Denemarken, Polen, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, België, Engeland, Italië, Luxemburg en Nederland mogen verwelkomen.

Op 8 en 9 juni 2019 zullen wij in samenwerking met Euro-Sportring en meer dan 100 vrijwilligers weer een spetterend toernooi neer gaan zetten!

Om twee redenen is de Girls Cup een bijzonder evenement.

Op de eerste plaats sluit de Girls Cup bij uitstek aan bij de spectaculaire groei van het dames- en meisjesvoetbal zoals die de afgelopen jaren onmiskenbaar heeft plaatsgevonden. Een ontwikkeling die bij VV Keer en vv Scharn duidelijk zichtbaar is en waar we als verenigingen trots op zijn!

En nog belangrijker is het gegeven dat tientallen meisjes- en damesteams niet alleen samen sporten, maar ook nieuwe contacten leggen en gezamenlijk sociaal actief zijn. Sport verbindt, ongeacht afkomst, nationaliteit of wat dies meer zij, en dat is zeker in deze tijd waarin we leven  bepaald niet altijd vanzelfsprekend en daarmee uiterst belangrijk.

Een toernooi dat niet kan plaatsvinden zonder de inbreng van alle vrijwilligers en sponsors. Een groot woord van dank voor hun bereidheid en inzet om van dit toernooi een groot voetbalfeest te maken is dan ook op zijn plaats. Chapeau!

Heel veel (voetbal)plezier en graag tot ziens bij de Girls Cup!

Wij wensen alle deelneemsters, scheidsrechters, vrijwilligers en supporters een sportieve en succesvolle Girls Cup Maastricht 2019 toe.