Eddy Houben Verzekeringen nieuwe Stersponsor!

Met trots verwelkomen wij ‘Eddy Houben Verzekeringen’ als Stersponsor van onze vereniging.

Wij danken onze kersverse sponsor voor de steun aan de vv Scharn!

Als ervaren verzekeringsadviseur staat Eddy Houben garant voor een deskundig en onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geef ik u graag in een gesprek. Geen doorverwijzing naar internet of naar een callcenter. In de huidige tendens van schaalvergroting, fusies en overnames met als gevolg steeds minder personeel, zie ik een steeds grotere afstand ontstaan tussen klant en dienstverlener. De klant staat niet meer centraal en heeft vaak geen vast aanspreekpunt. Verzekeringen is een vak apart en een klant verdient een persoonlijk en vakkundig op maat gesneden advies.

Kenmerkend voor mij is de grote betrokkenheid bij de klanten waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. Goed en persoonlijk contact met mijn klanten zodat ik weet waar zij behoefte aan hebben en kennis van zaken, dat is wat ik mijn klanten graag wil bieden. Hierbij streef ik naar een langdurige relatie op basis van vertrouwen.

Graag wil ik tijdens een gesprek uw verzekeringsbehoefte of huidige verzekeringspakket samen met u inventariseren en u vervolgens een onafhankelijke verzekeringsoplossing op maat aanbieden. Uiteraard staan prijs, kwaliteit en service daarbij hoog in het vaandel.

Klik op deze link voor meer informatie.