F6 voorjaarskampioen

De mannen van François en Jeroen werden met nog een wedstrijd te spelen kampioen maar dit mag natuurlijk niet onvermeld blijven in onze wekelijkse terugblik. Voerendaal F3 werd aan de zegekar gebonden.

E1 herstelde zich door ruim van Bekkerveld te winnen. E2 won tegen koploper Svme/Oranje Boys E1 na een 0-2 ruststand met 5-2 en kan bij winst in de volgende wedstrijd kampioen worden. E3 verloor ruim van een goed spelend Voerendaal net als de E6 welke het onderspit dolf tegen Geusselt Sport E1. Ook SCA E2 was ruim te sterk voor onze E7.

Met een ruime trainersstaf won de D2 in een leuk en sportief duel van RVU D1 met 4-1 en spoelde zo de beker nederlaag midweeks tegen Meerssen D1 weg.

Bij de meiden won de MC1 nipt, maar verdiend, met 1-0 van de meiden uit Bunde en handhaven zich zo in de top van het klassement met nog zeker uitzicht op het kampioenschap. De MB1 won ruim met 6-1 van de meiden uit Doenrade. Het team van Godfried Boots speelde thuis gelijk (1-1) in de derby tegen Heer C2. De B4 won na een 0-1 achterstand met 2-1 en blijft zodoende druk houden op koploper Hulsberg B2.

C3 won verrassend met 3-5 bij kampioenkandidaat Jekerdal dit tot grote vreugde van de trainers Oy, Dennis en Tom.

A3 won de moeilijke uitwedstrijd tegen eveneens Jekerdal met 1-2 en is daardoor medekoploper samen met Bekkerveld A2. Volgende week staat voor hun de belangrijke wedstrijd op het programma tegen het qua verliespunten beter staande vv Hellas A1, bij winst doet men goede zaken voor een eventueel kampioenschap.

De mannen van Edwin, C5, verloor nipt met 3-2 tegen WDZ,  De MD1 won ruim met 0-7 bij Rkvvl/Polaris MD1, de D3 won bij Berg/Vilt D1 met 0-2 terwijl de E8 in een doelpuntrijke wedstrijd won met 4-5 bij Simpelveld E3. De F5 won tenslotte bij Heugen terwijl de F2 gelijk speelde bij Rkuvc F1.