JO13-1 KAMPIOEN!

Waar in de eerste twee fases een kampioenschap , vaak door onnodige puntverlies uitbleef, begonnen de jongens en meiden goed aan de derde en laatste fase. Met een aantal grote overwinningen en slechts 2x een gelijk spel stonden de laatste drie belangrijke wedstrijden op het programma. Na winst uit tegen Landgraaf (0-2) en thuis tegen DVO (3-1) kwam nummer twee Bekkerveld op bezoek.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.  Bekkerveld moest winnen om kans te maken om kampioen te worden terwijl Scharn aan een gelijkspel genoeg had.  Met steun van het vele publiek werd het een spannende wedstrijd . Ruststand 0-0 alles was nog mogelijk.

Na de rust werd Bekkerveld sterker maar het was Scharn die de 1-0 maakte en snel daarna volgde de 2-0.  Na een grote kans van Bekkerveld op de 2-1 werd het  3-0 . Ongeslagen kampioen in de hoofdklasse.

Onvermoeibaar, zakelijk als het moest, niet altijd met mooi voetbal, maar wel vaak met mooie combinaties en doelpunten werd het kampioenschap binnengehaald.

Dit fantastische team heeft laten zien dit seizoen gegroeid te zijn  niet alleen in de lengte en in het voetbalspel zelf, maar zeker ook mentaal.

vv Scharn is trots op jullie.