Verlenging contract hoofdtrainer Anton Vriesde bij vv Scharn voor seizoen 2022/2023

 

Wederom heeft het coronavirus ook bij vv Scharn het voetbal bijna tot stilstand gebracht, toch gaan op de achtergrond de voorbereidingen voor seizoen 2022/2023 gewoon door.

De Senioren commissie is aan de slag gegaan met de selectie van de hoofdtrainer voor komend seizoen.
Het bestuur heeft het advies van de seniorencommissie overgenomen en heeft besloten het contract met Anton Vriesde te verlengen.

Anton Vriesde is sinds seizoen 2019 – 2020 hoofdtrainer van vv Scharn. Hoewel de afgelopen twee seizoenen de competitie niet is uitgespeeld, heeft Anton toch zijn positieve stempel op het voetballen bij vv Scharn kunnen drukken.

Niet alleen spelen er momenteel 14 spelers uit de eigen jeugdopleiding in de selectie van het eerste elftal, maar ook heeft de ontwikkeling van het team op het voetbaltechnisch vlak maar ook ontwikkeling op het vlak van samenwerking binnen het team een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor Anton.

Hij wordt omringd door Roy Janssen (assistent trainer), Ron Heuts (keeperstrainer), Ludy van der Molen (trainer tweede elftal), Jean Petri (verzorger) en John Griep (assistent scheidsrechter) die allemaal hebben aangegeven bij vv Scharn te blijven.

Wij wensen Anton en zijn support team veel succes in het komend seizoen.

Namens het bestuur,

Ben van Keulen
voorzitter | vv Scharn