vv Scharn sluit aan bij samenwerking meisjesvoetbal in Maastricht

 

vv Scharn bundelt samen met SJ Jekerdal, RKSV Leonidas-W en RKHSV haar krachten om het meisjesvoetbal in Maastricht op een hoger plan te tillen.
De genoemde clubs willen hun verantwoordelijkheid nemen en stappen voorwaarts maken in het meisjes-/vrouwenvoetbal en gezamenlijk de kwaliteit ervan verhogen.
SC Jekerdal, RKSV Leonidas-W en vv Scharn sluiten daartoe een samenwerkingsovereenkomst, RKHSV sluit aan d.m.v. een intentieverklaring.

Diverse activiteiten komen volgend seizoen op het programma te staan: o.a. gezamenlijke clinics, trainingen, oefenwedstrijden, voorlichtingsbijeenkomsten en forumavonden voor kader/ouders/speelsters.

De kick-off is zaterdag 22 juni a.s. als van 10.00-12.00 uur in stadion de Geusselt, thuishaven van MVV Maastricht, een voetbalclinic voor de O13 t/m O19 meiden van de clubs georganiseerd wordt. Onder leiding van club-, KNVB-trainers én Naomi Pattiwael, afkomstig uit Maastricht en speelster van PSV en NL-O23, nemen zij aan een circuit-training deel. Voorafgaand ondertekenen de clubs de samenwerkingsovereenkomst, c.q. de intentie-verklaring op het gebied van meisjes-/vrouwenvoetbal.

Leden van vv Scharn (geboortejaar 2001 t/m 2007) kunnen zich opgeven (naam + geboortejaar!) voor deze clinic bij/via: Jolanda van Hooren, jolandavanhooren@ziggo.nl, tel: 06-52361533.
S.v.p uiterlijk 19 juni a.s. aanmelden.

Het afgelopen jaar had vv Scharn een samenwerking met vv Keer, maar dit heeft helaas niet het gewenste effect opgeleverd en daarom is deze samenwerking recent beëindigd.