1. Uitbreiding scheidsrechterscommissie:

Vanaf eind augustus zal de scheidsrechterscommissie versterking krijgen van oud betaald voetbal scheidsrechter Hennie de Graaf. Hennie is niet geheel onbekend binnen onze vereniging. Na enkele jaren afwezig te zijn geweest zal hij zich het komende seizoen gereld laten zien langs de velden. Hij zal gaan helpen met het begeleiden en het verder ontwikkelen van ons scheidsrechterskorps en opleidingsplan.
Hennie de Graaf maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 12 september 1993 bij de wedstrijd Willem 2 – Cambuur L, en heeft actief als prof gefloten tot 2002. Daarna is hij toegetreden tot diverse organen binnen de KNVB zoals commissie tuchtzaken, docent opleidingen, rapporteur en begeleider/coach diverse scheidsrechters in het talententraject betaald voetbal. Hennie is nog steeds werkzaam bij de KNVB.

Wij heten Hennie de Graaf van harte welkom en veel succes in het nieuwe seizoen.

  1. Nieuwe gezichten als scheidsrechters:

Vorig jaar is vv Scharn begonnen met een pilot tot werven en opleiden van eigen pupillenscheidsrechters. Ondanks de coronacrisis heeft dat voor het nieuwe seizoen uiteindelijk 4 pupillenscheidsrechters opgeleverd die vanaf september onze thuiswedstrijden van de JO11 en JO12 gaan leiden.

Raf Smeets, Alex van Nieuwland, Younis Natour en Ruben van Thoor zullen dit samen met Joost Schraag op zich gaan nemen.

Bij de juniorenwedstrijden zal het scheidsrechterskorps nu een vaste aanwinst gaan krijgen.
Jente Gilissen zal starten met de cursus verenigingsscheidsrechter en zal wekelijks op onze velden te zien zijn.

Daar waar opleiding en begeleiding van scheidsrechters succesvol begint te worden, zijn er ook scheidsrechters die de grote stap maken naar de KNVB.
Hierdoor zal Jeanot Schleipen vanaf 12 oktober helaas (tijdelijk) minder aanwezig zijn als scheidsrechter in verband met de cursus SO3.

We wensen alle nieuwe scheidsrechters veel succes komend seizoen.

  1. Tenues pupillenscheidsrechters:

Vanaf komend seizoen zullen onze pupillenscheidsrechters herkenbaar zijn aan hun eigen Scharn scheidsrechters tenues. Deze worden tijdens wedstrijden in bruikleen ter beschikking gesteld.

  1. Vacature scheidsrechters voor de zaterdag en zondag:

Tot slot zijn we nog heel hard op zoek naar nieuwe scheidsrechters die onze jeugd en lagere senioren willen komen begeleiden. De scheidsrechterscommissie zorgt voor adequate begeleiding en uitleg. Tevens biedt vv Scharn nieuwe scheidsrechters de kans om de cursus verenigingsscheidsrechter KNVB te gaan volgen op kosten van de vereniging.
Ook “oud” scheidsrechters zonder deze opleiding mogen zich hiervoor melden.

Voor meer informatie mail gerust naar scheidsrechters@scharn.nl