Sjaan Merchandise

Op zoek naar een origineel kerst- of verjaardagscadeau? Een cadeau waarmee je uitdraagt een trots Scharnlid te zijn of te kennen? Of is het tijd dat je jezelf een keer verwent met een kek Scharn-kledingstuk? Of bekijk dan de onderstaande artikelen, met Scharnlogo, en bestel gerust!

Wij dragen vv Scharn een warm hart toe en we weten dat de club een financiële injectie kan gebruiken, nu Covid niet alleen een streep door het (vanzelfsprekend samen) sporten heeft gezet, door het supporteren en door de ‘derde helft’, maar ook door het vergaren van kantine- en andere inkomsten. De pandemie betekent voor vele sportverenigingen een fikse sportieve én financiële klap. Als nieuw bestuur a.i. doen we er alles aan om de vv Scharn op de been te houden. Vandaar dat we een beginnende Merchandise-lijn hebben opgezet, in de hoop een kleine financiële impuls aan onze club te kunnen geven.

Graag stellen we jullie in de gelegenheid een Scharn-kledingstuk te kopen. In dit bericht zien jullie de artikelen die we nu aanbieden, met de prijzen. We voeren twee kleuren: rood en zwart.
De muts en de sjaal worden alleen in zwart geleverd.

Wil je iets bestellen, vul dan de rechter twee kolommen in van het bijgeleverde bestelformulier.
Voor € 4,50 extra kun je ook nog een naam (grote letters) op een T-shirt of Hoodie laten zetten.
Schrijf dan de gewenste naam IN BLOKLETTERS op het bestelformulier en tel € 4,50 bij het bedrag van T-shirt of Hoodie op.

Bedenk dat je bij elke aankoop de club steunt!

Stuur het bestelformulier zsm op naar: linssen.annelies@gmail.com en maak het correcte bedrag over naar:

  • vv Scharn
  • rekeningnummer NL75 RABO 0125 1667 29
  • o.v.v. Merchandise + voornaam + achternaam

Let op: dit e-mailadres wordt in de toekomst vervangen door een Scharn-merchandise-emailadres, maar om eventuele bestellingen voor de kerst veilig te stellen, hebben we hier nu even voor gekozen.

Klik hier om het bestelformulier te openen.

Bestuur vv Scharn
Annelies Linssen en Marcel Andrien